Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi - BOLU

Elginkan Vakfı tarafından yaptırılan ve işletilen Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi- Bolu , 16 Ekim  2003 tarihinde Bolu'da hizmete girmiştir.

Eğitim Merkezimizdeki Eğitim Programları

• Meslek Kursları
  • Geliştirme ve Uyum Kursları
  • Toplam Kalite Yönetim Seminerleri
  • Uzaktan Eğitim

Başlıkları altında yürütülmektedir.

Gerek sanayi kuruluşlarının gerek hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların gerekse kamu kurumlarının ve halkımızın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir. Verilen eğitimler ; hem çalışan elemanların, gelişen ve değişen teknoloji ile üretim şartlarına uyumlarını sağlamak, hem de işsiz ve mesleksiz gençleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu vasıflı bir eleman olarak yetiştirme, onların kendi işyerlerini kurabilmelerine veya alanlarında iş bulabilmelerine yardımcı olma amacına dönüktür.

Elginkan Vakfı Bolu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, yaklaşık 5.000 metrekare açık alan üzerinde toplam 2.000 metrekarelik kapalı alandan oluşmaktadır. Merkezde 2 adet bilgisayar laboratuarı, çeşitli mesleki eğitim laboratuarları, ilk yardım laboratuarı, konferans salonu, eğitim salonları, idari birimler, yemek salonu, kantin ve dinlenme bölümü revir ve arşiv yer almaktadır.

Tüm eğitimler, yetişkin eğitimi olarak verilmektedir ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol esaslarında ;

* 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu,

• Eğitimlerimiz Alanlarında Uzman Eğitimciler Tarafından Verilmektedir.
  • Eğitim Merkezimizden eğitim alan kişi, kurum ve şirketlerden ücret alınmamaktadır.
  • Tam gün devam eden eğitimlerde öğle yemeği ücretsiz verilmektedir.
  • Eğitim uzmanlarımızın hazırladığı kurs kitaplarımız kursiyerlere ücretsiz verilmektedir.
  • Tüm giderlerimiz Elginkan Vakfı tarafından karşılanmaktadır.